En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz yüce başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yarar erdemli birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı gün otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı sıkıcaya kapanmasını katkısızlamaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda yangın kapısı çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kabil olabilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ivedi çıkış kapıları dokuması bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların saksılıca özellikleri adidaki gibidir:

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tip sebebiyle kapı yek bir hareketle açılabilir Yangın Merdiveni Kapısı ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan oflaz ürün kalitesi Yangın çıkış kapısı istanbul demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page